середа, 17 квітня 2013 09:58

"Киянам все рівно, коли будуть вибори і хто мер. Головне, аби платили зарплатню і пенсії" - "регіонал"

"Киянам все рівно, коли будуть вибори і хто мер. Головне, аби платили зарплатню і пенсії" - "регіонал"
Фото: ukranews.com

Від Партії регіонів на виборах мера Києва буде лише один кандидат.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від Партії регіонів Сергій Горохов.

Відповідаючи на запитання, за проведення яких виборів у Києві голосуватиме Парті регіонів, він зауважив, що ПР чекатиме лише на рішення Конституційного суду з цього питання.

"Ми однозначно будемо чекати рішення Конституційного суду, бо є різні точки зору - вибори чергові, позачергові, коли вони мають відбутися. Тому ми дочекаємося цього рішення і проголосуємо", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл

"Регіонал" уточнив: "Ми поставимося так, що закон один для всіх. І ми виконаємо закон, який буде підписаний Конституційним судом. Виникло спірне питання і його треба вирішити: хто правий, а хто ні. Треба шукати компроміс".

Горохов також зауважив, що киянам насправді все рівно, хто в місті мер і коли будуть вибори.

"Я не киянин, але я спілкуюся з киянами. І вони говорять: "Нам все рівно, хто мер, головне, щоби платили за роботу, пенсії та стипендії". Киянам абсолютно все рівно, коли будуть вибори і хто буде мером", - запевнив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада відправить уряд у відставку, якщо за це проголосує КПУ - "УДАР"

Водночас, відповідаючи на запитання, чи не збирається ПР змінювати закон про місцеві вибори, парламентар зауважив, що рішення щодо цього приймати фракція і поки про це говорити зарано: "Я, як член фракції Партії регіонів, проголосую, як буде голосувати фракція. Я член команди".

Говорячи ж проте, кого ПР висуватиме на посаду мера Києва, Горохов зауважив: "Лідер у нас в країні один — це президент. І кандидат в мери Києва у нас від Партії реігонів буде один. У нас шатання немає. Для нас лідер один в країні і іншого у нас немає. Від партії влади у нас піде єдиний кандидат".

Зараз ви читаєте новину «"Киянам все рівно, коли будуть вибори і хто мер. Головне, аби платили зарплатню і пенсії" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі