четвер, 27 квітня 2017 13:41

Насіров розповів, що електронний браслет носить в інтимній зоні

Насіров розповів, що електронний браслет носить в інтимній зоні
Насіров відмовився показати електронний браслет. Фото: УНІАН

Відсторонений голова фіскальної служби Роман Насіров відмовився показувати журналістам електронний браслет. Запевнив, що пристрій стеження носить.

Про це він заявив під час судового засідання 27 квітня.

"Думаєте, нема? Якби не було, вже б приїхала поліція. Іноді помилково спрацьовує... Він в інтимній зоні знаходиться", - сказав Насіров у відповідь на прохання показати браслет.

Подивитися на пристрій журналістам порадив в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП перевірила законність походження застави Насірова

У ніч на 3 березня Роману Насірову зачитали підозру у палаті київської лікарні "Феофанії". Йому інкримінують розкрадання державних коштів у сумі понад 2 млрд грн.

3 березня главу ДФС відсторонили від посади. 7 березня - заарештували на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн. За кілька днів її внесла дружина головного фіскала. Сказала, що значну частину коштів дав її батько-бізнесмен. Уночі 16 березня Насіров вийшов на свободу.

Перебуває в Україні. Суд розглядає клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження йому запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «Насіров розповів, що електронний браслет носить в інтимній зоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі