неділя, 05 серпня 2012 11:28

"Нашу землю заберуть Америка, Китай, Ізраїль. Вони вже в черзі" — нардеп

"Нашу землю заберуть Америка, Китай, Ізраїль. Вони вже в черзі" — нардеп
Всі реформи йдуть зі знаком "мінус", вважає Кармазін Фото: korrespondent.net

Опозиція та влада мають сісти за стіл і розпочати діалог. Доки цього не відбудеться, усі реформи будуть приречені. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Кармазін.

"Усі, хто хотіли називатися реформаторами, ними не стали. Кучма хотів — не став, Ющенко — не став. І Янукович не стане, бо робить все тільки задля встановлення своєї авторитарної влади. Це не реформування, а розкрадання. Яке може бути реформування, якщо ми без виборів маємо зміну конфігурації у Верховній Раді? Від Партії регіонів було обрано 175 депутатів, сьогодні раптом уже 194. Під ідеями Тимошенко в парламент потрапили 156 чоловік, залишилося 100. У суспільстві панує тотальна політична корупція. Це хворе суспільство!", - зауважив він.

За словами нардепа. Всі реформи йдуть зі знаком "мінус".

"Минуло чотири місяці від реформування залізничного транспорту. Був прекрасний поїзд "Чорноморець". Увечері сідаєш у Києві, вранці — в Одесі. Ліквідували. Щоб користувалися їхніми автобусами, готелями, їхніми літаками. Олігархічними. Які в три-п'ять разів дорожчі від європейських. Взялися за реформу охорони здоров'я. У Конституції написано — існуюча мережа закладів, я сам запропонував цей пункт, не може бути скорочена. А сьогодні закривають лікарні просто так. Або реформа сільського господарства. 24,3 мільярда гривень виділяють на закупівлю китайської техніки — непотребу. Смерть українському селу забезпечена. Нашу землю заберуть Америка, Китай, Ізраїль, інші. Вони вже в черзі", - сказав Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни і зарплата хвилюють українців більше, ніж питання демократії

Він вважає, що судам і прокуратурі потрібне реформування назад.

"Треба забути ті новації, що запропонував Янукович. Він фактично знищив судову вертикаль. Верховний суд повноважень не має. Конституційний — відстоює інтереси лише президента. Раніше Рада могла призначати і звільняти генпрокурора. Тепер — звільняє президент. Генпрокурор став залежний від Януковича. Правоохоронні органи я пропонував перейменувати у "владоохоронні", - наголосив Кармазін.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Нашу землю заберуть Америка, Китай, Ізраїль. Вони вже в черзі" — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі