середа, 20 лютого 2013 13:56

Нардепи вимагають від Пшонки порушити справу проти полковників "Беркуту"

Опозиціонери написали звернення до генпрокурора Віктора Пшонки з проханням порушити кримінальну справу проти полковників спецпідрозділу "Беркут" за перевищення службових повноважень під час застосування сили проти народних депутатів 18 лютого у Гостинному дворі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Володимир Ар'єв.

У документі поставили підписи близько 40 депутатів.

"Зібрали підписи за звернення до ГПУ порушити кримінальну справу проти командирів Беркуту. Зробили також вимогу на Захарченка звільнити їх з органів. Всі бажаючі депутати не змогли підписатися через брак місця - дуже хотіли", - написав він.

"Просимо Вас порушити кримінальну справу по ст.365 ККУ проти полковників спецпідрозділу "Беркуту" Александрова та Кусюка за грубе порушення законодавства та суттєве перевищення службових повноважень під час застосування сили проти народних обранців та журналістів", - йдеться у депутатському зверненні.

Нагадаємо, 18 лютого біля Гостинного двору сталася сутичка між правоохоронцями, активістами та народними депутатами.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи вимагають від Пшонки порушити справу проти полковників "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі