вівторок, 03 грудня 2013 17:04

Нардепи від Партії регіонів аплодували "Беркуту" - Тягнибок

Автор: Фото: Денис Тимошенко
 

Партія регіонів не скористалась сьогодні нагодою стабілізувати ситуацію в країні й своєю поведінкою у Верховній Раді підтримала жорстокі дії "Беркуту" щодо розгону Євромайдану.

Про це під час брифінгу у Штабі національного порятунку заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Влада не скористалась можливістю зняти напругу в українському суспільстві — відправити у відставку уряд й покарати винних у розгоні мирного мітингу", - зазначив Тягнибок.

Політик обурився сьогоднішньою поведінкою народних депутатів-"регіоналів" у стінах парламенту.

"Мало того, що ми мусили окремо голосувати за те, щоб Азаров прийшов до ВР, хоча його мав би у парламент привести "Беркут", він ще й кулаком гримав по столу і повчав нас, народних депутатів", - наголосив опозиціонер.

За його словами, провладні парламентарі вже забули, хто їх найняв на роботу.

"Ця влада не відчуває, що робиться в суспільстві. Таке враження, що вони живуть десь на Марсі. Аплодисменти депутатів від Партії регіонів уряду — це були насправді оплески "Беркуту", - вважає Тягнибок.

Таким чином, на переконання націоналіста, фракція ПР має також понести відповідальність, адже "вона продемонструвала повну зневагу до українського народу".

Зараз ви читаєте новину «Нардепи від Партії регіонів аплодували "Беркуту" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі