пʼятниця, 14 січня 2011 13:12

Нардеп з Ради замовив "команду актрис", щоб "снимать фильм" (ФОТО)
7

"Готовь команду актрис. Будем снимать фильм"
Генадій Самофалов
Генадій Васильєв

Під час ранкового засідання Верховної ради у середу, 12 січня один з народних обранців, стомившись від законотворчого процесу відволікся на написання повідомлення цікавого змісту. Судячи з уривків смс, нардеп просить "підготувати хорошу команду актрис", щоб "знімати фільм".

Такі висновки можна зробити на основі фото, яке виклав на власній сторінці Facebook користувач під ніком Kot Grishin.

Загалом уривок повідомлення, який вдалося розгледіти на фото, виглядає наступним чином (мовою оригіналу): "...всего где-то через недельку буду основательно дней несколько. Готовь хорошую команду актрис. Будем снимать фильм".

Прізвище депутата, який пише повідомлення на телефоні не відомо. Проте варто зазначити, що відправник смс, займає місце депутата на ім'я Геннадій. Такий висновок можна зробити, якщо придивитися до верхнього правого кута фотографії.

Серед 450 народних обранців ім'я Геннадій носять четверо. Серед них регіонали Васильєв та Самофалов, бютівець Задирко та Москаль з фракції НУНС.

За даними реєстрації депутатів 12 січня. Москаль у залі не був присутній (втім, від людини, зображеної на фото, його відрізняє зачіска. Москаль, як відомо, на голові має незначний волосяний покрив), а ось 3 інших Геннадіїв, згідно з даними системи "Рада", були на місці. Втім, Геннадій Васильєв у парламенті з'являється рідко, так як є сумісником, і основний час проводить на Банковій на посаді заступника глави АП. Хто з народних обранців хоче "знімати фільм з хорошою командою актрис" судити читачам.

Схожа ситуація трапилась ще в уряді Юлії Тимошенко, коли зняли SMS-повідомлення екс-міністра праці і соціальної політики Людмили Денисової. В "есемесці" йшлося про призначення її чоловіка на посаду замміністра ЖКГ. Після цього фотографу відмовили в акредитації.

Також фотографу Gazeta.ua вдалося відзняти текст повідомлення у телефоні, яке екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко показував тодішньому міністру праці і соціальної політики Денисовій. Схоже, це був уривок з анекдоту. "В гей-клубе открыли суши бар. Теперь там можно и рыбку съесть и..." (продовження навіть Луценку стало соромно показувати)

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Нардеп з Ради замовив "команду актрис", щоб "снимать фильм" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі