пʼятниця, 24 лютого 2017 17:38

Нардеп розповів, скільки колег поїхали на блокаду

Нардеп розповів, скільки колег поїхали на блокаду
Фото: samopomich.ua

Більше половини представників парламентської фракції "Самопоміч" поїхали на Донбас, де активісти блокують поставки товарів з окупованих територій.

Про це повідомив народний депутат Тарас Пастух у коментарі одному з телеканалів.

"Приїхала більша частина нашої фракції - це 14 чи 15 депутатів", - сказав пастух.

За його словами, політики приїхали почути позицію місцевих жителів щодо блокади Донбасу.

"Важливо було побувати в колективах, навчальних закладах, лікарнях, щоб поспілкуватися з простими людьми, почути думки місцевого населення, як вони ставляться до дій блокувальників, чи є підтримка, що повинна робити Верховна Рада у цій ситуації", - зазначив Пастух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блокадою Донбасу повинна керувати держава - нардеп

25 січня ветерани АТО та народні депутати Семен Семенченко, Тарас Пастух і Володимир Парасюк заблокували залізницю між станціями Світланове та Шипілове. Пізніше – ще одну ділянку залізниці на Луганщині. Також учасники блокади перекривають автомобільні шляхи.

Блокувальники хочуть припинити торгівлю з окупованими районами Донецької і Луганської областей. Окрім товарів, звідти постачають вугілля. Уряд запевняє, що блокада ОРДЛО підриває енергетичну безпеку країни. 15 лютого на позачерговому засіданні Кабмін ввів надзвичайний стан у сфері енергетики.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп розповів, скільки колег поїхали на блокаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі