понеділок, 25 березня 2013 22:15

Нардеп пропонує, щоб сніг розчищали "беркутівці", аби ті вибили свою "дурь з голови"

Нардеп пропонує, щоб сніг розчищали "беркутівці", аби ті вибили свою "дурь з голови"
Олексій Кайда Фото: lypa.te.ua

Нардеп від ВО "Свобода" Олексій Кайда через снігові замети 22 години добирався зі столиці до Тернополя. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції у Тернополі.

"Я в п'ятницю о 9 вечора виїхав і 22 години за кермом їхав з Києва до Тернополя. Слава Богу, якось пробилися", - розповів він.

Екс-голова Тернопільської облради знайшов альтернативний шлях із розчищення доріг – залучати до боротьби зі стихією ще й представників силових структур.

"У нас звикли, що тільки на політичні акції кидають таких здорових, кремезних хлопців з "Беркуту" та з інших силових структур. Є пропозиція – щоб вони взяли лопати і, вибиваючи свою "дурь з голови", трошки прочистили дороги", - сказав Кайда.

При цьому він висловив свої зауваження до Ради з нацбезпеки.

"Питання до Ради з нацбезпеки, чому вона не була зібрана до цього часу – три дні вже Київ потерпає у снігах. Є інформація, що закінчується пальне на заправках, закінчується хліб у продовольчих магазинах, починається певна паніка у Києві, столиці України", - зазначив Олексій Петрович.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп пропонує, щоб сніг розчищали "беркутівці", аби ті вибили свою "дурь з голови"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі