субота, 23 січня 2010 18:55

Найголовніше за суботу, 23 січня

Найголовніше за суботу, 23 січня

Теледебати Януковича і Тимошенко перенесли
Теледебати між кандидатами на посаду президента перенесено на 1 лютого.

Яценюк придумав як саботувати другий тур
Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк запропонував вважати другий тур виборів недійсним, якщо проти обох кандидатів проголосує більшість виборців.

Метро на Троєщину обійдеться в два мільярди доларів
За попередніми розрахунками, на будівництво лінії метро на Троєщину потрібно $2 млрд. Про це йдеться в презентації затвердженого проекту будівництва, яка відбулася в ході переговорів КМДА про можливу співпрацю з японськими інвесторами.

Ющенко після відставки зібрався у відпустку
Президент України Віктор Ющенко після завершення повноважень візьме відпустку. Про це голова держави заявив в ефірі ток-шоу "Велика політика".

Національний екзит-пол пояснив причину своєї помилки
Причиною системної помилки Національного екзит-полу стало переформатування виборчих дільниць і відсутність інформації про їх реальні розміри. Про це заявив президент Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько у коментарі "Дзеркалу тижня".

Експерти знайшли секретний бункер Кім Сен Іра
На півночі КНДР зведений секретний бункер, який вміщає літаки і вертольоти. Звідти у разі війни лідер Кім Чен Ір зможе швидко долетіти до Китаю. Про це заявило гонконгське військове агентство.

В США можливе повторення гаїтянської катастрофи - геологи
В дельті Міссісіпі можливий землетрус не слабше гаїтянського, повідомляє The Christian Science Monitor. Як застерігають геологи, в найближчі 50 років можливі сильні поштовхи по лінії тектонічного розлому Нью-Мадрид, який проходить під дельтою ріки.

"Антирейтинг" каналів за кількістю замовних сюжетів
В останній тиждень перед виборами кількість потенційно замовних сюжетів у новинах зросла у 2-3 рази в порівнянні з попереднім тижнем. Про це свідчать результати моніторингу дотримання журналістських стандартів, який проводить "Телекритика" у рамках проекту Internews Network "У-Медіа".

Біатлон. Троє українців потрапили до 20-ки в спринті в Антхольці
Сьогодні, 23 січня, о Антхольц відбулася чоловіча спринтерська гонка. Одразу троє українських спортсменів зуміли фінішувати в числі двадцяти найкращих. Найкращим з українців сьогодні знову став Сергій Семенов.

Московське "Динамо" не цікавиться Алієвим - директор клубу
Спортивний директор московського "Динамо" Костянтин Сарсанія прокоментував інформацію про зацікавленість клубу в послугах півзахисника англійського "Ліверпуля" Йоссі Бенаюна і хавбека київського "Динамо" Олександра Алієва.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за суботу, 23 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі