субота, 23 січня 2010 16:38

"Антирейтинг" каналів за кількістю замовних сюжетів

"Антирейтинг" каналів за кількістю замовних сюжетів

В останній тиждень перед виборами кількість потенційно замовних сюжетів у новинах зросла у 2-3 рази в порівнянні з попереднім тижнем. Про це свідчать результати моніторингу дотримання журналістських стандартів, який проводить "Телекритика" у рамках проекту Internews Network "У-Медіа".

Найбільше матеріалів, що містять порушення, які вказують на можливий замовний характер, показав телеканал "Інтер" - 27. На другому місці ICTV - 26 матеріалів. Новий канал посідає третю сходинку антирейтингу з 21 матеріалом.

Найкращий результат показали 5 канал, не продемонструвавши протягом тижня жодного підозрілого матеріалу, та СТБ, де таких матеріалів було 10.

Найбільше підозрілих матеріалів вийшло на користь Віктора Януковича - 31 та Юлії Тимошенко - 29. На користь Володимира Литвина було продемонстровано 23 матеріали, Віктора Ющенка - 19, а замикають першу шістку Сергій Тігіпко з 15 та Арсеній Яценюк із 6 матеріалами.

Неполітичні замовні матеріали у новинах не виявлені.

Найбільша кількість порушень, які не свідчать про можливий замовний характер, була виявлена у новинах телеканалу "1+1" - 205 матеріалів. Друге і третє місця в антирейтингу посіли "Інтер" - 127 та ICTV -102 матеріали.

Чималою була кількість таких матеріалів у новинах Нового каналу - 94 та "Україна" - 91, а найкращий результат у Першого каналу - 34 та 5 каналу - 31матеріал.

Українська Правда

Зараз ви читаєте новину «"Антирейтинг" каналів за кількістю замовних сюжетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути