вівторок, 27 жовтня 2009 09:19

Ахметов запускає телеканал для шести мільйонів українців

Ахметов запускає телеканал для шести мільйонів українців

У листопаді цього року розпочинає мовлення регіональний телеканал Донбас.

Це телеканал загального інтересу для глядачів східного регіону.

У його ефірі планується запуск програм соціальної спрямованості, новин та політичного ток-шоу - усі ці проекти висвітлюватимуть проблеми та події, актуальні для жителів Донбасу. Крім того, у мережі заплановано чоловічі і жіночі серіали, художні фільми та розважальні шоу.

Наш телеканал - це команда, мета якої - побудувати амбітний, соціально-значимий канал для східного регіону, пропонуючи власний високоякісний продукт", - заявив директор телеканалу Донбас Юрій Сугак.

На цілодобове мовлення телеканал виходить 9 листопада і буде доступний глядачам у Донецьку, Макіївці, Ясинуватій на частоті 6 ТВК, а також через мережу кабельних операторів. У планах телеканалу - поширення сигналу мовлення на весь східний регіон і вихід на супутникове мовлення. Це дозволить каналу досягти потенційної аудиторії у шість мільйонів осіб.


Телеканал Донбас входить в медіа-групу ТРК Україна разом з тематичним телеканалом Футбол, який було запущено в листопаді 2008. У 2010 році планується також запуск телеканалу Новини.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Ахметов запускає телеканал для шести мільйонів українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі