пʼятниця, 05 квітня 2013 01:31

"Найбільші фашисти в Україні – це Партія регіонів, яка узурпує владу" – "свободівець"

"Найбільші фашисти в Україні – це Партія регіонів, яка узурпує владу" – "свободівець"
"Свободівець" назвав Партію регіонів неофашистами. Фото: zn.ua

"Регіонали" навмисне роздули ситуацію з обкиданням сніжками жінок-депутатів від партії влади, а всі заяви так званих "жертв" обстрілу є смішними.

Так вважає помічник нардепа-"свободівця" Олександр Аронець, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я вважаю, що тут і мови не може бути про якісь черепно-мозкові травми, бо це смішно (йдеться про відповідну заяву "регіоналки" Ірини ГоріноїGazeta.ua). І навіть на тому ж відео видно, що людина просто собі пішла, й нічого їй не боліло. Сніжки розлетілися, а вона потім поправляє собі зачіску. Так що це взагалі дуже смішна ситуація", – каже Аронець.

Він переконаний, що "Регіони" навмисне роздувають цю ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Яценюк і Тимошенко засуджують "сніжковий обстріл" – потрібні нові лідери – Капранов

"Тему київських виборів, скасування пенсійної реформи вони хочуть відкинути на другий план. Це головна мета, що начебто в Україні є якісь неофашисти. Насправді найбільші фашисти в Україні – це Партія регіонів, яка узурпує владу. Тому такими методами вони хочуть якось змінити громадську думку. Хоча, я вважаю, що це для них безперспективно", – зазначив "свободівець".

Він також прокоментував заяву екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка вибачилася за дії мітингувальників під Верховною Радою.

"Я не знаю, чому Тимошенко вибачалася. Вона ж не була там присутня, бо перебуває зараз у тюрмі. Тобто вона взагалі невідомо яку може інформацію отримувати. Але ми не можемо коментувати дії Тимошенко – це її позиція", – наголосив Аронець.

Зараз ви читаєте новину «"Найбільші фашисти в Україні – це Партія регіонів, яка узурпує владу" – "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі