понеділок, 09 серпня 2021 15:05

НАБУ подаватиме Януковича на міжнародний розшук

НАБУ подаватиме Януковича на міжнародний розшук
"Будемо намагатися оголосити у розшук Віктора Януковича", - заявив Артем Ситник. Фото: Global Look Press

Національне антикорупційне бюро звернеться до Інтерполу з проханням оголосити колишнього президента Віктора Януковича і його сина Олександра в міжнародний розшук у справі щодо заволодіння резиденцією Межигір'я. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник.

"Далі пробуватимемо, наскільки буде успішно - тут питання велике, але намагатимемося це зробити", – сказав Ситник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форум, Хортиця, Єрмак – як минув тиждень Зеленських у фото

2 серпня Печерський райсуд Києва дозволив заочне розслідування щодо президента-втікача Віктора Януковича в справі про розстріли учасників Революції гідності, повідомили в Офісі генпрокурора. Враховуючи, що Янукович переховується в РФ, таке рішення суду дозволить українським правоохоронним органам провести розслідування за його відсутності.

28 липня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура подали до Вищого антикорупційного суду клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою колишньому президенту Віктору Януковичу і його синові Олександру. У бюро заявили, що вони є підозрюваними у справі щодо заволодіння резиденцією Межигір'я шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ подаватиме Януковича на міжнародний розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі