четвер, 08 листопада 2012 01:00

На українсько-російському кордоні встановили перший прикордонний знак

На українсько-російському кордоні встановили перший прикордонний знак
ФОТО:fakty.ictv.ua

На українсько-російському державному кордоні був установлений перший прикордонний знак. Про це повідомляє ЛІГА.НОВОСТИ

У середу, 7 листопада, за участю першого заступника Міністра закордонних справ України і статс-секретаря - заступника Міністра закордонних справ Російської Федерації в рамках польового етапу робіт з демаркації українсько-російського державного кордону на Чернігово-Брянській області встановили перший прикордонний знак, повідомляє прес-служба уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни проявили найбільшу активність на ринку нерухомості України

Установка прикордонного знаку була здійснена відповідно домовленостей, досягнутих між президентом України Віктором Януковичем і президентом Російської Федерації Володимиром Путіним за підсумками П'ятого засідання українсько-російської міждержавної комісії в Ялтаі.

"Здійснювані демаркаційні роботи реалізують принципи, визначені базовим Договором про дружбу, співпрацю і партнерство між Україною і Російською Федерацією від 31 травня 1997 року, про визнання суверенітету, державних кордонів і територіальної цілісності двох держав, відсутність територіальних претензій один до одного. Крім того, вони свідчать про досягнення на нинішньому етапі високого рівня взаємної поваги і довіри між нашими країнами", - сказано в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «На українсько-російському кордоні встановили перший прикордонний знак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі