вівторок, 23 жовтня 2012 14:45

Україна випереджає Росію за реформами, які не діють — Бродський

Україна випереджає Росію за реформами, які не діють — Бродський
Михайло Бродський. Фото: liga.net

Україна випереджає Росію за реформами, які не діють.

Про це на прес-конференції повідомив голова Держслужби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський.

"Я не бачу розвитку України без легалізації зарплат. Тіньові зарплати — це недотримання прибутку місцевими радами, неможливість підвищити соціальні виплати державними фондами та недобросовісна конкуренція. На ринку повна анархія. У нас 12 млн офіційно працюють; 4,7 — у тіні, а більшість працівників отримають мінімальні зарплати, тому бізнес повинен йти на зустріч і своїй країні і собі", - Бродський.

Іскандер Хісамов, президент "Реформаторського клубу" додав , що "тільки плата податків робить людину громадянином". Бродський також розкритикував економічну політику Росії, запевнивши, що реформи про які тільки думають в Росії, в Україні вже впроваджено.

"В Росії тільки говорять про те, що підприємців треба випускати з тюрми, у нас же підприємці не сидять в тюрмі. Те, що хочуть зробити росіяни, ми вже давно зробили. А проблема — це не діє. Чиновники на місцях заважають. Людей треба змінювати, ментальність треба змінювати", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Україна випереджає Росію за реформами, які не діють — Бродський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі