понеділок, 23 серпня 2021 05:59

На організацію "Кримської платформи" витратили майже 7 млн

Нардеп від "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар оприлюднила кошторис на організацію і проведення саміту, який відбудеться в концертно-виставковому центрі "Парковий". Документ вона виклала на своїй сторінці в Facebook.

Так, згідно з кошторисом, на організацію і проведення установчого саміту Кримської платформи 23 серпня витратили 6 796 377 гривень. Замовником зазначено держпідприємство "Державна театрально-видовищна агенція", а виконавцем всіх робіт - ТОВ Малахов Ігор Михайлович, який є платником єдиного податку.

 


Так на розробку сценарію заходу витратили 25 тисяч гривень, розробку візуалізації - 40 тисяч, розробку проекту декорування - майже 312,6 тисячі гривень, створення графічних зображень на стіни - 40 тисяч, створення інтерактивних цифрових фотозон - 615 тисяч гривень, інтерактивний портал "Листи в Крим "- майже 454 тисячі гривень, на мультимедійну галерею "Символи Криму" - майже 951 тисячу гривень, галерею "Зоряний пил" - 386 тисяч, на організацію VR-зони пішло 54 тисячі гривень, а на мультимедійний куб "Наше серце з Кримом" - майже 850 тисяч гривень.

На музичний анімаційний кліп "Крим" організатори саміту витратили 450 тисяч гривень, на ролик відкриття заходу - майже 290 тисяч, ролик на панель до мілітаризації - 256 тисяч, на ролики, присвячені культурній спадщині - 350 тисяч, на 30 роликів "Крим-минуле" - 896,5 тисячі гривень, на 10 роликів "Крим-сьогодення" - 237 тисяч, 20 роликів "Крим-майбутнє" - 412 тисяч, 8 роликів "Діти Криму" - 176,6 тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На наших очах творитиметься історія" - Кулеба розповів про "Кримську платформу"

23 серпня відбудеться "Кримська платформа". Це дипломатична ініціатива України, у перспективі - міжнародний координаційний механізм для повернення питання Криму до порядку денного, захисту прав людини в Криму і сприяння деокупації півострова.

Зараз ви читаєте новину «На організацію "Кримської платформи" витратили майже 7 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі