середа, 09 жовтня 2013 11:32

На Одещині з "конкурсами" і "шашликами" провели репетицію виборів президента
6

Фото: Фото: kominternovo.com

6 жовтня в селі Волкове Комінтернівського району Одеської області відбулася репетиція президентських виборів 2015-го року.

Про це повідомляє видання "Вестник Коминтерново".

Репетицію виборів проводила громадська організація "Вибір Комінтернівщини", яка була зареєстрована в серпні нинішнього року.

За інформацією видання мешканці села Волкове, цілий тиждень вчителі місцевої школи ходили по селу і агітували прийти на захід, який за задумом організаторів називався "Народна рада" і мав відбудтися 6 жовтня в Волковській загальноосвітній школі.

В цей день, на вулиці біля школи, людей зустрічали частуваннями та концертом, а в спортивному залі ЗОШ панувала атмосфера виборів: комісія, списки виборців, урни і навіть міліція, яка охороняла громадський порядок. Люди підходили до столів, пред'являли паспорт і отримували опитувальний лист, в якому були розписані соціальні ініціативи президента, а навпроти були розташовані поля для галочок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати виділили на вибори в проблемних округах 20,6 млн грн

Увечері після закриття голосування, комісія підрахувала результати опитування.

Примітно, що на столах у членів комісії були списки виборців, які є конфіденційною інформацією і зберігаються у виборчій комісії. Захід відвідали всі чиновники Комінтернівського району, починаючи від голови райадміністрації і закінчуючи керівниками відділів Комінтернівського РДА.

Одна з мешканок села, повідомила про те, що у дітей цілий тиждень не було уроків фізкультури через монтаж виборчих кабінок.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині з "конкурсами" і "шашликами" провели репетицію виборів президента ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі