середа, 09 жовтня 2013 00:52

?Янукович боїться, що мешканці Сходу його не зрозуміють, якщо він випустить Тимошенко – комуніст

?Янукович боїться, що мешканці Сходу його не зрозуміють, якщо він випустить Тимошенко – комуніст
Фото: redsev.ru

Народний депутат України з фракції Комуністичної партії Спірідон Кілінкаров вважає, що Президент України Віктор Янукович найбільше боїться не опозиціонерів, а того, що його електорат на сході не зрозуміє, коли він випустить екс-прем'єра Юлію Тимошенко. Таку думку депутат висловив в ефірі "5 каналу".

"Я думаю, він (Президент України Віктор Янукович – Gazeta.ua.) не боїться опозиції, не боїться виборів за участю 3-5 кандидатів. Питання не в цьому. Він боїться ситуації, яка складеться з його електоратом на сході країни", - сказав він.

Адже весь цей час, пояснив комуніст, Партія регіонів переконувала в тому, що Юлія Тимошенко винна. Для цього, за його словами, робили спеціальні передачі, була ціла пропагандистська кампанія.

"І повинен сказати, що близько 32% людей на сьогодні вважають, що вона (Тимошенко – Gazeta.ua.) винна. І яким чином переконати цих людей, що це не так, ухваливши політичне рішення, тим більше рішення, яке має ухвалити президент. То тут виникає проблема з майбутньою виборчою кампанією", - зазначив він.

"Після того, як Партія регіонів зробила оберт на 180 градусів у бік європейської інтеграції, це був перший удар по електоральному полю ПР, а другим, ще більш сильним ударом, буде ситуація, при якій Янукович вимушений під тиском ЄС ухвалити політичне рішення, що випускає Тимошенко. Цього просто електора Віктора Федоровича на сході країни не зрозуміє. І тут стоїть вже питання: участь у виборах і перемога на виборах 2015 року. Цього він боїться найбільше за все", - наголосив С.Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «?Янукович боїться, що мешканці Сходу його не зрозуміють, якщо він випустить Тимошенко – комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі