четвер, 29 червня 2023 16:09

На концерті у Дагестані Путін був несправжнім

На концерті у Дагестані Путін був несправжнім
Вчора російські пропагандисти заявили, що Путін нібито вийшов до натовпу на площі у Дербенті в Дагестані. Фото: скріншот

Вчора у Дагестані був двійник президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Не було багатометрового столу, заходів карантину. Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "FREEДОМ", повідомляє Gazeta.ua.

"У 90-их, 2000-их були дуже популярні концерти в регіонах не справжніх виконавців, а їх двійників. Тоді й Алла Пугачова не справжня їздила і Вєрка Сердючка. Але людям подобалося, квитки були не дорогі, непогана якість фонограми. І на концерті у Дагестані Путін теж був не справжнім", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британські ЗМІ пишуть про арешт Суровікіна. Пєсков відмовчується

"Але людям, звичайно, цікаво – людина схожа на Путіна, рухається як Путін, говорить як Путін, можна за піджак потримаються. Це відрізняється від того, що ми бачимо: з безпеки, і немає багатометрового столу, карантину та багатьох інших речей", – додав начальник ГУР.

28 червня російські пропагандисти заявили, що Путін нібито вийшов до натовпу на площі у Дербенті в Дагестані.

У квітні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав, що на тимчасово окуповані території у Херсонській і Луганській областях їздив двійник Путіна.

Начальник ГУР Кирило Буданов повідомив, що Путін має двійників, яких використовують "в особливих випадках".

Зараз ви читаєте новину «На концерті у Дагестані Путін був несправжнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі