понеділок, 27 жовтня 2014 10:06

На Кіровоградщині помер заступник голови ДВК

На Кіровоградщині помер заступник голови ДВК
Фото: ye.ua

26 жовтня в селі Тополі Гайворонського району Кіровоградської області помер заступник голови дільничної виборчої комісії у 101-му окрузі 36-річний Олег Осадчий.

"В Олега Васильовича ще в обідню пору стався якийсь припадок. Викликали швидку допомогу. Лікарі зробили укол і йому стало легше. Він пішов додому. Там трохи відлежався і прийшов знову на дільницю. А після шостої вечора знову стало погано, приступ повторився. Цього разу врятувати життя не вдалося. Тіло відразу відвезли на експертизу. Похорони відбудуться завтра", - повідомив Cazeta.ua сільський голова Сергій Сіденко.

Олег Осадчий працював учителем у сусідньому селі Мощенне. Викладав там математику і фізику.

"Ходив на роботу пішки, інколи їздив машиною. Дуже розумівся на комп'ютерній техніці. З дружиною, яка живе у Мощенному, був розлучений. В нього залишилася маленька дочка. Жив у нашому селі біля матері. Вона його і ще старшу дочку виховувала сама. Чоловік покинув жінку, коли Олег був ще маленький", - додав Сергій Анатолійович.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині помер заступник голови ДВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі