пʼятниця, 08 червня 2018 16:43

Мураєв на пряме питання про Сенцова обізвав журналіста

Мураєв на пряме питання про Сенцова обізвав журналіста
Проти Євгена Мураєва відкрили провадження за статтею "державна зрада". Фото: TVI

Народний депутат Євген Мураєв не зміг відповісти, чи вважає Олега Сенцова терористом, і обізвав журналіста "одноклітинним".

Так він відповів на питання ведучого "112 Україна" Олега Білецького.

"Я до цих пір не можу заспокоїтися від слів того клоуна (так назвав спікера ГПУ Андрія Лисенка. - Gazeta.ua)", - почав Мураєв.

Потім нардеп почав повторювати мантру про те, що українська влада користується ув'язненими в Росії українцями, героїзуючи їх.

"Справа в тому, що представники "Народного фронту" та інших провладних партій неодноразово робили такі заяви і подавали в правоохоронні органи. Деякі судові суперечки ще знаходяться на розгляді. Ті, які закінчилися, я виграв. Їм доводиться вибачатися. Вони, звичайно, цього не роблять", - зазначив він.

На прохання журналіста сказати, чи вважає він Сенцова терористом, прямо відповісти не зміг.

"Для одноклітинних: у вас улюблена звичка ставити лінійні питання і чути лінійні відповіді. А питання складне... У мене нема однозначного ставлення до Сенцова... Ми не знаємо досконально, що там сталося", - сказав Мураєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після скандальної заяви Мураєва нардепи категоричні щодо NewsOne

Генеральна прокуратура порушила справу проти нардепа Євгена Мураєва через його висловлювання про політв'язня Олега Сенцова. Напередодні колишній "регіонал" заявив, що український політв'язень Олег Сенцов готував підпали та вибухи і для багатьох зараз він - терорист.

Зараз ви читаєте новину «Мураєв на пряме питання про Сенцова обізвав журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі