четвер, 09 листопада 2017 17:49

Москаль зробив подарунок власникам "євроблях"

Москаль зробив подарунок власникам "євроблях"
Фото: УНІАН

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль запропонував місцевій митниці прирівняти права жителів області, які пересуваються на автомобілях з іноземною реєстрацією, до прав нерезидентів.

Відповідне розпорядження від 3 листопада оприлюднене на сайті ОДА.

"Пропонувати Закарпатській митниці Державної фіскальної служби України під час перетину митного кордону в пунктах пропуску Закарпатської області транспортними засобами особистого користування з іноземною реєстрацією застосовувати рівні умови щодо тимчасового порядку перетину кордону як нерезидентами, так і жителями Закарпатської області", - ідеться в документі.

Москаль особисто контролюватиме виконання розпорядження.

Воно діятиме до законодавчого врегулювання порядку перетину кордону авто на іноземній реєстрації. Документ може бути скасований президентом або судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку оштрафували на 3 млн за машину на "євробляхах"

Станом на 1 листопада на в Україні транспортних засобів лише з литовської реєстрацією перебуває понад 59 тис. Із них 44,6 тис. - у режимі тимчасового ввезення.

Зараз ви читаєте новину «Москаль зробив подарунок власникам "євроблях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі