неділя, 25 жовтня 2009 12:17

Мороз на річницю зібрав своїх прихильників

Мороз на річницю зібрав своїх прихильників
У Києві почав роботу ІІ етап XV з"їзду Соціалістичної партії України.

Як повідомили у прес-службі СПУ, в роботі з"їзду беруть участь більш як 500 делегатів з усіх областей України, а також представники всіх громадських організацій, які підтримують Соцпартію, зокрема, Всеукраїнського громадського об"єднання захисту конституційних прав і свобод громадян України "Правозахист", Всеукраїнської громадської організації "Захист дітей війни", Українського Союзу ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Всеукраїнської громадської організації "Закінчимо війну", Всеукраїнської спілки власників земельних і майнових паїв, Союзу молодих соціалістів, Всеукраїнської громадської організації Союз жінок України "За майбутнє дітей".

Урочисте засідання було відкрито "Маршем соціалістів". Право внести на сцену прапор України і прапор СПУ було довірено чемпіонам України з бодібілдингу, членам однієї з громадських організацій, які підтримують соціалістів.

Лідер СПУ Олександр Мороз, відкриваючи засідання, відзначив, що з"їзд проходить напередодні чергового дня народження партії. Як відомо, перший установчий з"їзд СПУ відбувся 26 жовтня 1991 року. Лідер СПУ з цієї нагоди нагородив почесним знаком Соцпартії ветеранів СПУ і засновників партії, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз на річницю зібрав своїх прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі