пʼятниця, 28 липня 2006 11:35

Мороз: Унівесал підпишуть 3 політичні сили

Представники усіх фракцій прибули в секретаріат президента, щоб продовжити роботу над текстом Універсалу.

У коментарі "5-му каналу" представник "Нашої України" Роман Зварич і "регіонал" Микола Азаров відзначили, що всі сторони мають зауваження до документа, але ці претензії не настільки важливі, щоб не підписувати документ.

– Фракція вирішила підтримати універсал за основу, - повідомив Зварич.

У свою чергу Азаров пообіцяв шукати спільні позиції, а на питання про НАТО відповів: "домовимося".

У той же час голова Верховної Ради Олександр Мороз сподівається, що вже сьогодні учасникам "круглого столу", ініційованого президентом, вдасться підписати Універсал національної єдності.

Про це він заявив після зустрічі з другим заступником Державного секретаря США з питань Європи і Євразії Девідом Креймером.

Мороз відзначив, що такий "круглий стіл" наближає політиків до взаєморозуміння.

При цьому він відзначив, що підписання суб"єктами переговорів відповідного документа не передбачає зміну формату коаліції і не несе погрози для структурування парламенту.

Мороз вважає, що підписання такого документа дасть підстави "Нашій Україні" зробити крок для розширення парламентської коаліції.

Крім того, як повідомила керівник прес-служби ВР Вікторія Шведова, у ході зустрічі з Креймером Мороз відзначив, що такий документ підпишуть як мінімум 3 політичні сили, і при цьому висловив сумнів, що свої підписи під документом поставлять представники БЮТ і КПУ.

За матеріалами: Українська правда, Ліга

Зараз ви читаєте новину «Мороз: Унівесал підпишуть 3 політичні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі