четвер, 02 грудня 2010 19:58

Між підприємцями на Майдані сталася сутичка

Між підприємцями на Майдані сталася сутичка

У наметовому містечку на Майдані Незалежності у Києві частина мітингувальників намагалася не пустити на сцену голову комітету з питань захисту підприємців при опозиційному уряді Оксану Продан, яка хотіла розповісти про поправки до Податкового кодексу, внесених Президентом України Віктором Януковичем і схвалених сьогодні Верховною Радою.

"Біля сцени – штовханина й тиснява", - повідомили з Майдану.

Як заявила зі сцени Оксана Продан, необхідно, щоб до понеділка, 6 грудня в наметовому містечку знаходилися бодай невеликі групи мітингувальників.

Як прокоментував ситуацію один із координаторів акції протесту Святослав Швецов, "Податковий кодекс витягує малий бізнес, але направлений на знищення середнього і зараз важливо, щоб ми не розділилися".

Йому невідомо, хто стоїть в охороні сцени на Майдані Незалежності, оскільки і Оксану, Продан і інших виступаючих охоронці намагалися не пускати. Охоронці тимчасово вимкнули звуковідтворювальну апаратуру. Швецову також невідомо, хто підготував і влаштував феєрверк на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, на Майдан Незалежності у Києві підтягується міліція.

"Зараз на Майдан підтягуються кілька десятків міліціонерів і беркутівців. Ми не виключаємо, що будуть зносити наші намети", - зазначив один із жителів наметового містечка.

За його словами неподалік від Майдану припарковані 8 міліцейських автобусів.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Між підприємцями на Майдані сталася сутичка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі