четвер, 02 грудня 2010 14:49

Підприємці припадали снігом під гуркіт відер і бубнів (ФОТО)
14

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

На Майдані вже другий тиждень триває акція протесту підприємців проти ухвалення Податкового кодексу.

Сьогодні на головній площі країни за даними мітингувальників зібралося 15 тисяч. Водночас, за даними МВС протестувальників було лише півтори тисячі. Вони пританцьовували під пісню Руслани "Дикі танці".

За словами представників "радикального" крила мітингувальників, вони мають намір стояти на Майдані до того часу поки Верховна Рада не ухвалить новий Податковий кодекс та президент Віктор Янукович не звільнить прем'єра Миколу Азарова.

Водночас, інша частина підприємців не виключають, що акції припиняться.

Як зазначає голова комітету захисту підприємців Оксана Продан це станеться у випадку, якщо спрощена система оподаткування залишиться у нинішньому варіанті так будуть зменшені повноваження Податкової адміністрації в частині адміністрування податків.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович ветував Податковий кодекс. За словами лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, пропозиції глави держави будуть розглянуті 2 або 3 грудня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підприємці припадали снігом під гуркіт відер і бубнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі