четвер, 02 грудня 2010 12:27

Морози не злякали підприємців. На Майдан вийшло 15 тисяч

Морози не злякали підприємців. На Майдан вийшло 15 тисяч

За оцінками підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, на Майдані Незалежності у Києві зібралося вже близько 15 тисяч осіб.

За словами прес-секретаря Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослава Швецова, правоохоронні органи продовжують затримувати автобуси з підприємцями з інших міст.

"Схоже, у ДАІ вже почалася гра: зупини автобус з мітингувальниками", - зауважив Шевцов.

Він також повідомив, що представників протестуючих підприємців на зустріч до президента Віктора Януковича не запрошували.

Можливо, за його словами, зустріч і відбудеться, але не з представниками Центрального штабу порятунку українського підприємництва, а з тими, хто підписав меморандум.

"Влада сама обрала, з ким домовлятися", - підкреслив Швецов.

Нагадаємо, напередодні на урядовому порталі з'явилася інформація, що урядова робоча група і представники малого бізнесу, які працюють за спрощеною системою оподаткування, підписали Меморандум про узгодження спільних дій із внесення змін до Податкового кодексу.

Згідно з документом, спрощена система оподаткування залишається такою ж, як до прийняття Податкового кодексу.

У відповідь на цю заяву протестуючі підприємці заявили, що не підписували з урядом жодних документів.

Як раніше повідомила заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман, на четвер, 2 грудня, запланована зустріч президента Віктора Януковича з представниками підприємців.

18 листопада Верховна Рада України прийняла Податковий Кодекс. 22 листопада на Майдані Незалежності підприємці розпочали безстроковий мітинг проти Податкового кодексу. 30 листопада президент Віктор Янукович ухвалив рішення ветувати кодекс.

Зараз ви читаєте новину «Морози не злякали підприємців. На Майдан вийшло 15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі