середа, 26 березня 2014 08:56

Міноборони України та Росії домовились про вивезення українських військових потягами

Міноборони України та Росії домовились про вивезення українських військових потягами

Міністерство оборони України та Міністерство оборони Російської Федерації домовилися про вивезення з території Криму українських військових залізничним транспортом.

Про це журналістам повідомив глава Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов.

"Відповідно до домовленості Міноборони Росії з українським військовим відомством, військовослужбовці ЗСУ та члени їх сімей будуть вивозитися з Криму залізничним транспортом", - повідомив Герасимов.

На основних дорожніх вузлах Кримського півострова з 26 березня резервуються плацкартні пасажирські вагони, які будуть приєднуватися до пасажирських поїздів, наступним в Україну.

"Після перетину кордону всі військовослужбовці ЗСУ, які прибувають з Криму, будуть направлятися на збірний пункт, розгорнутий на базі української військової частини NА-1978 ( ст. Новоолексіївка), де будуть отримувати приписи до нового місця служби", - додав глава Генштабу ЗС РФ.

Нагадаємо, 25 березня російські військові захопили тральщик "Черкаси" - останній корабель, який залишався в Криму під українським прапором.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони України та Росії домовились про вивезення українських військових потягами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі