середа, 20 липня 2011 13:57

Міністри відверто сумували, поки Азаров розмахував перед ними газетою
12

Фото: ФОТО: НаталіяЧубенко

20 липня відбулося засідання чергове засідання Кабінету міністрів.

На ньому прем'єр-міністр Микола Азаров закликав міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка відреагувати на критику у ЗМІ.

Він показав міністрам та журналістам статтю в одному зі ЗМІ під назвою "Чтобы спасти попавшего в ДТП больного гемофилией, врачи собирали последние ампулы факторов свертываемости крови по всей Украине. Теперь лекарства можно найти только на черном рынке".

"Уряд не може проходити мимо таких повідомлень у ЗМІ. Якщо це правда, відривайте голови у тих, хто таке допустив, Олександре Володимировичу. Інакше своєю головою поплатитеся", - сказав Азаров.

Очільник уряду вважає, що владна команда запустила маховик перетворень, який виводить країну із застою.

"Такої кількості та якості перетворень, які відбулись з початку року, не було за всі 20 років незалежності. Державний комітет статистики оприлюднив економічний звіт за перше півріччя. Політика уряду забезпечила зростання економіки. Збільшились доходи бюджету", - зауважив Азаров.

Разом з тим, чиновник зізнався, що "ми все ще далекі від життя, якого прагнемо, хоч і є основа для того, щоб ставити амбітні завдання".

Зараз ви читаєте новину «Міністри відверто сумували, поки Азаров розмахував перед ними газетою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі