пʼятниця, 08 квітня 2022 15:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Міністр оборони Великої Британії висловився про обстріл вокзалу в Краматорську

Міністр оборони Великої Британії висловився про обстріл вокзалу в Краматорську
Воллес сказав, що Путін будує навколо себе клітку. Фото: eastnews.ua

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес сказав, що президент РФ Володимир Путін і його генерали воюють проти мирного населення.

Про це повідомляє Sky News.

"Завдавання ударів по цивільній інфраструктурі є воєнним злочином",- сказав Воллес на пресконференції в Румунії.

Він сказав, що удар по вокзалу Краматорська завдали високоточними ракетами. Їх націлили на людей, які шукали притулку. Це не перший випадок російського обстрілу мирного населення і цивільних об'єктів.

Воллес каже, що Путін і його генерали прагнуть вести війну проти цивільних осіб, житлових районів і цивільної інфраструктури України. Вже є докази воєнних злочинів Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл Краматорська: 39 людей загинули, серед них - діти

"Що б не відбувалося в Україні, ми не маємо дозволити міжнародній спільноті забути про те, що сьогодні Путін будує навколо себе власну клітку", - підсумував він.

Окупанти атакували вокзал у Краматорську близько 11:00 8 квітня. Вдарили касетним "Іскандером". Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувалася евакуація жителів Донеччини до безпечніших областей України. Рашисти добре знали, куди цілять.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Великої Британії висловився про обстріл вокзалу в Краматорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі