понеділок, 02 серпня 2010 15:41

Міліція обдурила партію Тимошенко і вилучила "антивладні" листівки (ФОТО)

В офісі обласного осередку Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" міліція проводила обшук. Шукали міну. Не знайшовши її, вилучили ящики з документами.

О пів на дев'яту ранку 2 серпня до Черкаського обласного офісу "Батьківщини" під'їхали кілька автомобілів міліції, машини пожежної та рятувальної служби. З центральних дверей працівники міліції винесли два ящики, обгорнуті напівпрозорою поліетиленовою плівкою.

"Якийсь привід треба було міліції, щоб вдертися до офісу, от вони й вигадали популярну історію з замінуванням, – сказав нардеп від БЮТу Ігор Єресько. – По простонародному, нас хтось злить. Уявіть собі, який терор почнеться перед виборами. Повертаються методи 2004 року. Залякують, купу кримінальних справ відкриють. Бо нормальних аргументів переконати виборця немає".

Депутат показав одну з копій листівок, які вилучили. Їх завезли минулого четверга.

"Тут чітко розписано, куди людські мільярди за газ ідуть, і кому. Нишпорили по всіх документах, кожен папірець переглядали. Ото так міну ретельно шукали", - обурився він.

На листівці написано цитати від виступів президента Януковича та прем'єра Азарова у квітні про те, що тарифи на газ переглядатись не будуть, бо з Росією домовились про його здешевлення.

Міліція мотивує вилучення листівок тим, що на них не зазначено джерела. Єресько пояснив, що зазначати автора листівок закон зобов'язує після початку виборчої кампанії, а вона стартує 11 вересня.

"Бютівці" писатимуть скаргу до обласної прокуратури.

Відзначимо, що схожі листівки вже розповсюджують у Тернопільській області.

Фото: Віталій Іванченко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція обдурила партію Тимошенко і вилучила "антивладні" листівки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі