субота, 12 грудня 2020 18:31

МЗС виступило проти санкцій РФ

МЗС виступило проти санкцій РФ
Міністерство опротестувало розширення санкційного списку. Фото: "Еспресо"

МЗС України виступило проти розширення особистих санкцій РФ.

"МЗС України рішуче засуджує спробу тиску на народних депутатів України та представників українського суспільства. Цей протиправний крок є продовженням Російською Федерацією агресії проти України в усіх її формах і проявах. Українська сторона залишає за собою право вжити відповідних заходів реагування відповідно до норм та принципів міжнародного права", - йдеться у повідомленні.

Україна й надалі буде продовжувати протидіяти російській агресії, докладатиме послідовних зусиль для припинення тимчасової окупації українських територій, відновлення територіальної цілісності України в її міжнародно визнаних кордонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніщо так не піднімає настрій" - "слуги" дякують Росії за санкції

11 грудня уряд Росії розширив список санкцій проти України, в який потрапили спікер і перший віцеспікер Верховної Ради, а також депутати від "Слуги народу".

Уряд Російської Федерації розширив санкційний список проти України. Загалом у переліку 849 людей, йдеться на сайті Кабміну Росії.

Зараз ви читаєте новину «МЗС виступило проти санкцій РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі