пʼятниця, 07 серпня 2009 13:46

Мер Ужгорода: Знахабнілий еврейчик Яценюк преться в президенти

Мер Ужгорода: Знахабнілий еврейчик Яценюк преться в президенти
Мер Ужгорода Сергій Ратушняк спростував факт побиття дівчини-агітатора. Про це сьогодні, 7 серпня, повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.

"Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчіплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Тільки за те, що ви робите їм зауваження, що не можна розміщувати намети без дозволу і засмічувати місце. Якби вони так завзято матір чи батька захищали, я б пишався... А так ганьба за сліпих рабів...", - сказав Ратушняк.

Мер міста також емоційно прокоментував діяльність "Фронту змін": "Знахабнілий еврейчик Яценюк, який успішно для себе прислужував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться в президенти України. Цинічно кривдить нинішнє положення в Україні, до якого сам же причетний. У регіонах (наприклад, в Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всі норми і правила, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що незабаром перебіг річок в звичному напрямі стане заслугою масонського "фронту змін". Так, наприклад, порятунок дитячої залізниці в місті, яка прийнята на баланс міської ради, на утримання якї до бюджету на 2010 рік закладено 600 000 грн, виявилася заслугою Арсешки".

Нагадаємо, вчора, 6 серпня, в "Фронті змін" заявили про побиття їх агітатора міським головою Ужгороду Сергієм Ратушняком, пише ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Мер Ужгорода: Знахабнілий еврейчик Яценюк преться в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі