понеділок, 25 лютого 2013 00:49

Мельниченко заявив, що Путін на фоні Януковича "нервово курить збоку бамбук"

Мельниченко заявив, що Путін на фоні Януковича "нервово курить збоку бамбук"
Фото: tvi.ua

У чинного президента Віктора Януковича ще у 2004 році сформувався страх перед тим, що люди масово вийдуть проти нього.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив голова правління Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР) Сергій Мельниченко.

Активіст, зокрема, зазначив, що Янукович панічно боїться масових акцій протесту, а тому силою придушує будь-які спроби громадян відстояти свої права.

"При Ющенкові, хто би що не казав, у нас не було жодних проблем. Якщо були акції протесту, то рішення про виділення земельної ділянки на незаконну забудову відміняли", – сказав Мельниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці вже готові до повстання" - Коханівський назвав 8 правил для революції

Разом з тим, за його словами, при нинішній владі страшно вийти на вулицю.

"Рішення Вищого адміністративного суду України дозволяє людям шепотітися на кухні фактично за відповідним погодженням начальника ЖКГ, який повинен дати згоду для того, щоби ви зустрілися попити кави", - наголосив громадський діяч.

Він вважає, що президент Росії Путін "нервно курит в сторонке бамбук" у порівнянні з Януковичем.

"У президента сформований 2004 роком страх перед тим, що люди масово зберуться проти нього. І будь-які спроби категорично зупиняють", - додав Мельниченко.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко заявив, що Путін на фоні Януковича "нервово курить збоку бамбук"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі