неділя, 27 вересня 2020 20:29

Меган Маркл планує стати президенткою США - ЗМІ

Меган Маркл планує стати президенткою США - ЗМІ
Трамп критично поставився до заяв Маркл. Фото: Reuters

Дружина принца Гаррі Меган Маркл має намір стати президенткою Сполучених Штатів Америки.

Про це пише Vanity Fair.

Як зазначається, Маркл не проти зайнятися великою політикою, і навіть розглядає можливість балотуватися на виборах президента. Саме через це ексактриса не відмовилася від американського громадянства.

"Я думаю, що якби Меган і Гаррі коли-небудь відмовилися від своїх титулів, вона б всерйоз подумала про те, щоб балотуватися на пост президента", - заявило джерело видання.

Повідомляється, що нещодавно в США вийшов відеоролик щодо майбутніх виборів президента із закликом до громадян взяти участь у голосуванні. У ролику виступила і сама Маркл зі своїм з коротким спічем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп мало не втратив президентства через Україну

"Кожні чотири роки нам говорять одне і те ж:" Це найважливіші вибори у нашому житті ". Але це так. Коли ми голосуємо, наші цінності втілюються в життя, і наші голоси чути", – завила в ролику Меган.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп критично поставився до заяв Маркл і помітив в одному з виступів, що "не фанат" подружжя, однак бажає принцу Гаррі "удачі, тому що йому це знадобиться", - сказано в повідомленні.

У Республіканській партії США відреагували на заяви президента Дональда Трампа, що той не обіцяє мирно передати владу в разі програшу на виборах 3 листопада. Сенатори та Білий дім запевнили виборців, що передача влади буде мирною.

Зараз ви читаєте новину «Меган Маркл планує стати президенткою США - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі