четвер, 27 травня 2010 16:57

Люди Луценка заплатили Литвину за побиту Раду

Люди Луценка заплатили Литвину за побиту Раду

Депутати групи "Народна самооборона" повністю розрахувалися за пошкодження, завдані ними під час пленарного засідання Верховної Ради 27 квітня 2010 року.

Про це повідомила один із спікерів групи, народний депутат Катерина Лук'янова на офіційному веб-сайті "Народної самооборони".

За її словами, у відповідному листі до керівника апарату парламенту України Зайчука В.О. зазначено: "27 квітня під час пленарного засідання Верховної Ради депутатами групи "Народна самооборона" фракції НУ-НС було пошкоджено 19 зчитувачів електронних карток та два мікрофони. Прошу прийняти в касу зазначені вище кошти".

На запитання Gazeta.ua з приводу сплаченої суми Лук'янова відмовилась відповісти.

"Це значно менше, ніж мільйон", - повідомила вона.

"Нунсівка" визнала, що її колеги нанесли шкоду, тому за все розрахувались.

"Ми взяли на себе відповідальність за те, що не дали проголосувати, для чого і заблокували електронні зчитувачі. Мікрофони були зламані у період бійки. Так як це наші місця і нам там працювати, то 2 мікрофони ми теж відшкодували", - зазначила вона.

З приводу решти Лук'янова сказала, що її політична група не бере на себе відповідальності.

"Більше нічого ми не шкодили. Відшкодували збитки, щоб за нас держава і Литвин не платили", - додала нардеп.

Нагадаємо, що спікер Володимир Литвин оцінив збитки від подій 27 травня у залі засідань парламенту приблизно у 1 мільйон гривень, додавши, що відшкодувати їх слід не за рахунок державного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Люди Луценка заплатили Литвину за побиту Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі