середа, 30 листопада 2011 17:33

Ляшко пообіцяв, що не послухається суд і знову надавить на Азарова

Ляшко пообіцяв, що не послухається суд і знову надавить на Азарова

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що "чорнобильці" не мають наміру виконувати судове рішення про заборону на проведення акцій біля Кабінету міністрів, і 1 грудня зберуться біля будівлі уряду, а ввечері вийдуть протестувати на Майдан Незалежності в Києві.

"Лідер Всенародного руху чорнобильців Олег Ляшко заявив, що учасники протестів не мають наміру виконувати абсурдні постанови судів, які обмежують конституційні права громадян", - йдеться в заяві прес-служби Радикальної партії.

За інформацією прес-служби, Окружний адміністративний суд Києва за позовом Київської міської державної адміністрації (КМДА) 29 листопада прийняв постанову, якою заборонено проведення пікетів, мітингів, піших ходів, зборів на вулицях Грушевського, Банковій та в Маріїнському парку.

Заборона поширюється на чорнобильців, афганців, дітей війни, а також на народного депутата Ляшка.

"Чорнобильці не збираються виконувати ці постанови. Завтра, 1 грудня, ми знову будемо "тиснути" на Кабмін! А в 17 годин разом з афганцями, ветеранами, підприємцями і просто свідомими українцями зберемося на Майдані Незалежності", - цитує прес-служба Ляшка.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко пообіцяв, що не послухається суд і знову надавить на Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі