середа, 04 квітня 2012 10:43

Ляшко хотів випити горілки з ворогом українського сиру і закусити салом
5

Фото: Фото Олега Ляшка з Facebook

Народний депутат і лідер Радикальної партії Олег Ляшко пригостив вітчизняними продуктами головного державного санітарного лікаря Росії Геннадія Онищенка.

"Це український сир, про який ви говорите, що він не якісний. Я крім сиру купив ще сала, ковбаси і хріну! Це і є українська гостинність, – наголосив Ляшко. – Думав, вони подякують і виставлять російську горілку, натомість Геннадій Онищенко разом міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком та послом РФ в Україні Михайлом Зурабовим погидували моїми гостинцями і вийшли з зали".

Ляшко переконаний, що влада і уряд не захищають інтереси українців. Тим часом голова Росспоживнагляду із питомо українським прізвищем, позбавляє заробітку наших селян.

"Ви українець, Онищенко! Ви знаєте, що через вас селяни позбавлені можливості заробити копійку? – звернувся Ляшко. – Адже через політику ви не даєте їм годувати свої сім'ї!".

Нардеп обурений діями Онищенка, адже переконаний, що російський чиновник, як ніхто, повинен сприяти розвитку українського товару.

"Я хочу нагадати вам ваше коріння, – підкреслив Ляшко. - Ви закінчували у Донецьку університет, вас виплекала Україна, вона з вас зробила людину! А ви сьогодні не пускаєте український сир на російський ринок. Ви маєте бути нашим головним лобістом, а не катом українського виробництва".

Ляшко закликав Онищенка поцілувати українську землю, яка його виростила і вигодувала.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко хотів випити горілки з ворогом українського сиру і закусити салом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі