середа, 02 лютого 2011 08:20

Львівська облрада закликала допомогти добудувати пам'ятник Бандері

Львівська облрада закликала допомогти добудувати пам'ятник Бандері

Львівська обласна рада закликає жертвувати на пам'ятник лідеру Організації українських націоналістів Степану Бандері у Львові.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", виконуючи власне рішення № 47 від 13 січня 2011 року "Про Героя України Степана Бандеру", Львівська облрада звернулася до органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадськості Львівщини з пропозицією активно долучитися до завершення будівництва пам'ятника Бандері у м. Львові.

Нагадаємо, співголова "Антифашистського форуму" "регіонал" Валерій Голенко заявив, що планує закликати ЄС не давати візи тим українським політикам, хто героїзує Бандеру.

Слід відзначити, що на центральній площі райцентру Тальне Черкаської області хочуть також установити пам'ятник провіднику ОУН Степану Бандері. Із такою пропозицією до міської ради звернулася районна спілка підприємців.

Зараз ви читаєте новину «Львівська облрада закликала допомогти добудувати пам'ятник Бандері ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі