четвер, 11 березня 2010 23:02

Луценко візьметься об"єднувати опозицію проти Януковича

Луценко візьметься об"єднувати опозицію проти Януковича

Головне завдання команди президента України Віктора Януковича - розбити і роздрібнити опозицію.

Про це у четвер ввечері в ефірі "5 каналу" заявив колишній міністр внутрішніх справ і лідер Народної самооборони Юрій Луценко.

"Саме тому сьогодні відбувається вся ця смішна і гірка катавасія. Один за одним люди оголошують себе опозиціонерами, але між собою не хочуть спілкуватись. Це найгірша ситуація для нас - демократів, і найкраща для Януковича. Стимулювати цю ситуацію буде саме він і призначатиме улюблених опозиціонерів. Їх буде показувати контрольоване ним телебачення", - розповів він.

Луценко вважає, що треба визначитись.

"Не може бути 10 опозицій, бо це неефективно. Це призведе до того, до чого призвели президентські вибори", - сказав екс-міністр.

На його переконання, опозиція повинна сісти за один круглий стіл для переговорів щодо спільних дій.

"Якщо вони відповідальні політики, а не маріонетки в руках нинішньої влади, то мусять сідати навіть, якщо наговорили багато неприємних речей один одному. Поки що таких бажань немає з жодного боку. Мені доведеться бути містком, який буде просити, переконувати і примушувати різні гілки опозиції з"єднуватися", - наголосив Луценко.

За словами лідера Народної самооборони, країна отримала уряд, який є відповіддю на сепаратні дії тих, хто не розумів, що потрібно підтримати дії Тимошенко, щоб не допустити антиукраїнського реваншу.

"Ці люди отримали сповна. Шкода, що хлєбати доведеться всьому народу", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценко візьметься об"єднувати опозицію проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі