пʼятниця, 09 листопада 2018 20:18

Луценко пов'язав справу проти себе з Фірташем

Луценко пов'язав справу проти себе з Фірташем
Луценко обіцяв арешт компаній олігарха Фірташа. Фото: apostrophe

Генпрокурор Юрій Луценко пов'язав інформацію про справу НАБУ щодо його незаконного збагачення з олігархом Дмитром Фірташем.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів.

"Цій дохлій кішці вже пару місяців. Як тільки я заявив про готовність іти арештовувати підприємства одного з чотирьох олігархів, тут же з'явилися спроби розповісти про мої нібито незаконні доходи. У мене є декларація - вона велика. Моя зарплата для нормальної людини дуже велика. Мені її вистачає на все. 30 відсотків її я витрачаю на життя, 30 - на відпочинок, 30 - на допомогу АТО. Ніяких лівих доходів у мене нема. Після тюрми у мене не збільшилось ні будинків, ні автомобілів, ні інших благ", - сказав Луценко.

Він заявив, що цю інформацію залили в медіапростір саме зараз, щоб "докачати і відправити Луценка у відставку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко завернув відставку Луценка

8 листопада у ЗМІ з'явилася інформація, що суд надав детективам Національного антикорупційного бюро доступ до фінансових документів родини генпрокурора Юрія Луценка. Нібито правоохоронці перевіряють факт незаконного збагачення глави ГПУ.

Тижнем раніше Луценко заявив, що найближчими тижнями на компанії олірха Дмитра Фірташа накладуть арешт.

Зараз ви читаєте новину «Луценко пов'язав справу проти себе з Фірташем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі