вівторок, 26 червня 2012 19:21

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: "Не існує способу довести, що я порушив закон"

Луценко: "Не існує способу довести, що я порушив закон"
Юрій Луценко переконаний, що всі свідки у справі дадуть покази на його користь. Фото: press.org.ua

Екс-міністр МВС Юрій Луценко переконаний, що всі свідки у справі дадуть покази на його користь, але все ж його визнають винним. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я думаю, що свідки дадуть покази на мою користь. Не існує способу довести, що я порушив хоч якийсь закон", - заявив він.

Луценко вважає, що ніщо не перешкодить Печерському суду визнати його винним.

"Підписаний мною документ не передбачений жодним законом. Всі заходи щодо так званого потерпілого проводилися на основі рішення суду і провадження ГПУ, до отримання яких підписані мною внутрішні папери МВС не мали жодного юридичного відношення. Але не думаю, що це перешкодить Печерському суду доповісти Генпрокуратурі та Адміністрації президента про виконане завдання - визнати Юрія Луценка винним", - додав екс-міністр.

Нагадаємо, сьогодні відбулося чергове засідання у справі Луценка щодо епізоду про санкціонування незаконного стеження під час розслідування справи про отруєння екс-президента України Віктора Ющенка. Допитали 5 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Не існує способу довести, що я порушив закон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі