середа, 01 вересня 2010 18:27

Льовочкін не вірить, що рейтинг Партії регіонів упав на 15%

Льовочкін не вірить, що рейтинг Партії регіонів упав на 15%

Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін не радить поспішати "зловтішатися" з приводу падіння рейтингу Партії регіонів. Сам він переконаний, що такого падіння не спостерігається.

Про це Льовочкін повідомив на зустрічі з журналістами в Адміністрації Президента, коментуючи останні дані Центру Разумкова. Відповідно до них рейтинг Партії регіонів за півроку впав з 42% до 27,6%.

За словами Льовочкіна, є "питання" щодо коректності формулювання опитувань, в результаті чого їх результати можуть бути далеко не адекватними реальним суспільним настроям.

Також глава АП звернув увагу на ту обставину, що приблизно 6% населення після виборчої президентської гонки перестало активно цікавитися політикою, отже, падіння підтримки торкнулося не тільки партії влади, але й інших політичних сил.

Льовочкін переконаний, що його правоту підтвердять, зокрема, місцеві вибори, коли відповідні результати Партії регіонів "будуть на табло".

Разом з тим, Льовочкін не виключає падіння рейтингів партії влади найближчим часом в результаті проведення необхідних країні економічних реформ, які апріорі не можуть бути популярними.

Перш за все мова йде про реформу житлово-комунального господарства, де вкрай необхідне встановлення економічно обгрунтованих тарифів, реформу в сільському господарстві.

Льовочкін вважає, що це падіння рейтингу ПР в середньостроковій і довгостроковій перспективі обернеться позитивними тенденціями, оскільки люди відчують реальні позитивні зміни у своєму житті.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін не вірить, що рейтинг Партії регіонів упав на 15%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі