пʼятниця, 06 серпня 2010 18:14

Каськіва на нову роботу влаштував Льовочкін

Каськіва на нову роботу влаштував Льовочкін

"Нунсівець" Владислав Каськів зізнався, що глава адміністрації президента Сергій Льовочкін допоміг влаштуватись йому на нову роботу.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Очевидний факт, що Сергій Володимирович був дуже добре поінформований щодо мого переходу у комітет економічних реформ і національних проектів" - зазначив він

Каський також зауважив, що щодо його призначення на нову посаду була ініційована розмова з боку адміністрації президента.

"І тому Льовочкін має до цього відношення, бо він дуже добре підтримав цю ідею, яка виношувалась мною уже кілька років. І за це я йому дуже вдячний. Але інтриг тут ніяких немає. Тут є лише сенс цієї роботи. Крім того, поки в системі влади я не зустрічав ворогів цієї ідеї. І те, що глава адміністрації президента є послідовним прихильником цієї ідеї - правда"

Нагадаємо, що кілька днів тому "нунсівець" Владислав Каськів очолив робочу групу комітету економічних реформ і національних проектів. Подейкували, що його протеже у цьому проекті був Сергій Льовочкін.

Зараз ви читаєте новину «Каськіва на нову роботу влаштував Льовочкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі