понеділок, 15 червня 2009 12:55

Литвин шокований трагічною смертю сина Герман

Литвин шокований трагічною смертю сина Герман

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловив співчуття у зв"язку із загибеллю сина народного депутата України, заступника голови Партії регіонів Ганни Герман.

"Я сьогодні вранці отримав звістку про трагічну смерть сина Ганни Герман і скажу вам, я шокований, і до цього часу не можу відійти. Я намагаюся додзвонитися по всіх телефонах, щоб висловити свої співчуття і запропонувати допомогу, однак зрозуміло, що всі телефони мовчать. Тому хочу висловити свої співчуття", - сказав спікер українського парламенту на прес-конференції в Києві.

Він також зазначив, що про аварію дізнався від представників МВС, але подробиць не знає.

Як уже повідомлялося, лідер Партії регіонів Віктор Янукович і соратники по парламентській фракції також висловили співчуття Герман.

Син Ганни Герман Роман загинув 15 червня у результаті ДТП в Ульяновському районі Кіровоградської області на трасі Одеса - Київ. За інформацією ЗМІ, він повертався до Києва після відпочинку в Одесі.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Литвин шокований трагічною смертю сина Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі