середа, 03 лютого 2010 10:11

Литвин проведе засідання Ради під охороною "регіоналів"

Литвин проведе засідання Ради під охороною "регіоналів"

Народні депутати з фракції Партії регіонів "охороняють трибуну і мікрофон", щоб перешкодити фракції Блоку Юлії Тимошенко зірвати позачергову сесію Верховної Ради.

Про це заявила заступник голови Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи інформацію про блокування "регіоналами" президії і трибуни парламенту.

"Ми знаємо, ми добре поінформовані, що сьогодні БЮТ має плани перешкодити проведенню позачергової сесії і не дати прийняти поправки до закону про вибори президента, які гарантують недопущення зриву виборів", - пояснила вона.

За словами Герман, "наші люди охороняють трибуну і мікрофони, щоб голова Верховної Ради мав можливість провести сесію".

Нагадаємо, що "регоінали" з 8 ранку заблокували президію і трибуну парламенту, де сьогодні за ініціативи "регіоналів" має відбутися позачергове засідання.

На засіданні планується розглянути у другому читанні проект закону про внесення змін до закону України "Про вибори президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій).

Цей законопроект ВР ухвалила у першому читанні 28 січня. Документом пропонується встановити, що виборчі комісії мають право проводити засідання навіть за відсутності кворуму.

Проти ухвалення цих змін виступає фракція БЮТ.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Литвин проведе засідання Ради під охороною "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі