вівторок, 04 жовтня 2011 14:18

Литвин пообіцяв знайти крайнього у встановленні паркану біля ВР

Литвин пообіцяв знайти крайнього у встановленні паркану біля ВР

Голова Верховної Ради Володимир Литвин стверджує, що парламент не має відношення до спорудження нового високого паркану по периметру площі перед парламентом.

"Я стою і стояв на тому, що люди мають право підступитися до своїх обранців", - сказав Литвин на брифінгу у вівторок, відповідаючи на питання, за чиїм розпорядженням навколо площі перед парламентом був зведений високий паркан.

"Я повинен вам сказати, що після того, як зламали той невеликий парканчик, який був біля Верховної Ради, і до якого мала відношення Верховна Рада, ми жодним чином нічого не робили і не збираємося далі робити, тому що за будь-якими парканами ніхто ховатися не може", - підкреслив спікер.

Відповідаючи на питання журналістів, хто ж все-таки встановив цей паркан, Литвин сказав: "Я ще раз кажу, шановні колеги, що Верховна Рада абсолютно ніякого відношення до цього паркану не має. А ви для того і журналісти, щоб з'ясувати, хто його поставив. Я, зі свого боку, зроблю відповідний запит, щоб з'ясувати, хто його поставив для того, щоб не відхрещувалися ті, хто його поставив".

Зараз ви читаєте новину «Литвин пообіцяв знайти крайнього у встановленні паркану біля ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі