понеділок, 04 березня 2013 10:45

"Квартира в мене своя, пільгами не користуюся принципово" - Віктор Янукович-молодший

"Квартира в мене своя, пільгами не користуюся принципово" - Віктор Янукович-молодший
Янукович-молодший: "Парламент не повинен бути місцем, куди люди прагнуть заради високих пенсій і пільг". Фото: pravda.lutsk.ua

Молодший син президента України Віктор Янукович розповів про своє ставлення до депутатських пільг та персонального голосування.

Про це він розповів в інтерв'ю Корреспонденту.

"Квартира в мене своя, пільгами не користуюся принципово, - говорить він. - Всю "матеріальну допомогу", яку мені надає Верховна Рада, я відразу ж направляю на благодійність - на ремонт школи, в якій навчався, у дитячі будинки. Усі грошові призи на чемпіонатах відразу ж передаю на користь дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активи Януковича-молодшого оцінили майже в 2 мільярди гривень

Янукович-молодший також додав: "Моя позиція - парламент не повинен бути місцем, куди люди прагнуть заради високих пенсій і пільг. Що стосується депутатської недоторканності, я ніколи цим не користувався, але кожен цю можливість розуміє по-своєму і використовує в міру свого сприйняття. З приводу персонального голосування, на мій погляд, вичерпну відповідь дає Конституція, хоча і в ній є недосконалі моменти".

Зараз ви читаєте новину «"Квартира в мене своя, пільгами не користуюся принципово" - Віктор Янукович-молодший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі