четвер, 07 березня 2013 15:41

Кужель - не зручний свідок для прокуратури - Плахотнюк

Кужель - не зручний свідок для прокуратури - Плахотнюк
Фото: news2000.com.ua

Олександра Кужель як свідок у справі про вбивства народного депутата Євгена Щербаня була не зручною для прокуратури.

Про це після судового засідання в Апеляційному суді Києва сказав адвокат Олександр Плахотнюк.

"Цей свідок не зручний для прокуратури. Чому не зручний, стало зрозуміло, бо якщо порівняти виступи всіх попередніх свідків і сьогоднішнього — Олександру Кужель, то не треба бути великим психологом, щоби зрозуміти — хто говорить правду, а хто намагається щось приховати чи щось вигадує", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Ніяких виборів президента в 2015 році не буде. Ми йдемо піднімати людей

Адвокат додав, що те, що Кужель жодного разу не заплуталась у показах свідчить про те, що вона говорила тільки правду і те, що знала насправді.

"Відсутність запитань у захисту до свідка говорить про те, що свідком було викладено все, що їй відомо. Навіть по тим питання, які по третьому-четвертому колу прокуратура намагалася поставити Кужель, її дуже важко було примусити, щось сказати не так. Вона і три, і п'ять разів говорила одне і те саме. Це свідчить про те, що свідок говорив правду, що йому немає чого приховувати", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інституту парламентаризму загрожує реальна небезпека" — експерт

Плахотнюк додав: "Я думаю, що більшість свідків по цій справі, дійсних свідків, тобто особи, які дійсно можуть щось повідомити не зі слів третіх-п'ятих осіб, будуть говорити те саме".

Зараз ви читаєте новину «Кужель - не зручний свідок для прокуратури - Плахотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі