неділя, 25 травня 2014 12:07

Кримські татари голосуватимуть на Херсонщині та в Києві

Кримські татари  голосуватимуть на Херсонщині та в Києві
Фото: Крим.Реалії

За повідомленням видання Крим.Реалії на материкову частину України вирушило кілька десятків автомобілів з кримськими татарами, які мають намір голосувати на Херсонщині.
В неділю вранці кримські татари зібралися біля будівлі Меджлісу кримськотатарського народу. При цьому люди намагалися не формувати колони, щоб не привертати зайвої уваги з боку російських спецслужб.

У селищі Новоолексіївка Генічеського району кримчан чекали представники місцевої влади та місцевого меджлісу. Вони вручили людям прапори України і кримськотатарські національні прапори. Потім автомобілі вишикувалися в колону і попрямували на виборчу дільницю. Місцеві жителі вітали кримчан автомобільними сигналами і вигуками "Слава Україні!".

Разом з цим голова ЦВК Михайло Охендовський повідомив, що найбільша кількість жителів АРК виявили бажання проголосувати у Києві і спростував інформацію про те, що Центрвиборчком відкривав спеціальні дільниці для голосування для жителів Криму у Херсонській області : "Виборці Криму мали можливість обрати будь-яку зручну для голосування для них особисто виборчу дільницю. Відповідною можливістю сьогодні зможуть скористатися тисячі кримчан".

Зараз ви читаєте новину «Кримські татари голосуватимуть на Херсонщині та в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі